Vēlaties iegādāties auto no Vācijas, bet neziniet kā to var piegādāt?

Ir un būs gadījumi, ka ir tieši vajadzīga automašīnu transportēšana no vienas vietas uz otru. Ar ko labāk sākt? Nenoliedzami, var arī lūgt draugam vai paziņam palīdzību un vilkt automobīli, kā piemēram, ja tas būs bojāts, protams, tieši tas būs vieglāk. Lai gan jāuzsver, kad arī draugam vai kaimiņam būtu jābūt laikam, tiesībām un piemērotam transportlīdzeklim. Taču ko tad pasākt, ja visa ģimene ar automašīnu pārceļas uz kādu nomaļu pilsētu vai arī uz citu valsti, un vēlas paņemt līdzi vēl automašīnu, mopēdu vai arī kvadraciklu? Šinī izkārtojumā būtu jāmeklē transporta pakalpojumi, ko tad piedāvā pārvadātāji, kuri nodrošina automašīnu transportēšanu, kā Latvijas teritorijā, tā arī ārvalstīs. Turklāt visbiežāk auto transportēšana nemaz nav viens vienīgs pakalpojums, kas tad var būt sniegts, šajā gadījumā bieži vien tiek piedāvāti servisa pakalpojumi un arī loģistikas centrs auto uzglabāšanai.

Uzzini vairāk – https://www.kurbads.lv/pakalpojumi/automasinu-transportesana-ar-atverto-autovedeju/

Kādā veidā var tikt realizēta automašīnu pārvadāšana?

Moderna loģistikas kompānija var piedāvāt ļoti daudz dažnedažādu veidu, kā klienta auto var būt transportēts. Transporta pakalpojumi var dalīties starp LUX klases auto piegādi līdz pat ekonomisko mašīnu atvešanu. Kādi tieši ir automašīnu transportēšanas veidi kā arī ar ko gan tie atšķiras savā starpā?
Auto varētu būt transportēts, izmantojot dzelzceļu, aviāciju, autovedēju pakalpojumus vai jau patstāvīgi. Tajā pat brīdī piemērotākais variants ir konkrēti autovedēju pielietošana, jo kaut arī vilciens ir lētāks variants, bet tajā pat brīdī šajā gadījumā ir ievērojama transporta virzienu ierobežošana, bet, gadījumā ja vajadzēs pārkraut mašīnu no vilciena uz vilcienu, izmaksas būs daudz dārgākas.
Vešana izmantojot autovedēju var tikt pielāgota katra klienta vēlmēm kā arī iespējām, piemēram, tā kā ekskluzīvu automašīnu pārvadāšana atšķiras no citiem, šeit visbiežāk būs pārvadāts tikai viens auto, piedāvājot kā atvērtu autovedēju, tā arī slēgto.
Autovedēju veidi:
1)Atverta veida auto vedēji, tas ir auto transports, kas droši var pārvest gan vienu mašīnu, kur tiek izvēlēts mazais variants, tā arī līdz pat 12 mašīnām, kur jau automašīnu transportēšana tiek īstenota ar lielo autovedēju. Šis jau ir visbiežāk izmantojamais opcijas variants, kuru ikkatrs ir pamanījis pilsētas ielās, ja ir pārvesti daudzi auto.
2)Automašīnu pārvadāšana izmantojot slēgta tipa auto vedēju. Tādā gadījumā var tikt vests viens auto, visbiežāk ar kopejo mazu līdz 2200kg, tas būs dārgākais veids, bet Jūs varēsiet būt drošs, ka šāds auto transports pasargā auto no jebkādiem bojājumiem.

Mašīnas pārvešanas kompānijas izvēle

Lai saprast, kuru transportēšanas uzņēmumu izvēlēties Jūsu automašīnu transportēšanai, ir vērts izlasīt atsauksmes jau par pārvadātāja darbu un pēc tam veikt pārdomātu katras kompānijas analizēšanu.
Pats pirmais loģistikas kompānijas izvēlēšanās nosacījums jau ir tas, vai auto piegāde notiek uz Jums nepieciešamo vietu. Pavisam jauni uzņēmumi transportē preces tikai pāris reģionos, un tādējādi vien uzņēmums jau ar pieredzi varētu atļauties plašu darbības rādiusu.
Pasūtot auto no Vācijas, Jūs esiet ieinteresēts, lai tas pēc iespējas ātrāk tiek nogādāts pie Jums, tādēļ meklējot loģistikas kompāniju, tomēr ir vērts apsvērt piegādes ātrumu.
Ne vienmēr problēmsituācijas auto pārvadāšanas laikā notiek loģistikas kompanijas dēļ. Šinī situācijā tiek piedāvāta apdrošināšana. Tāda lieta palīdzēs kompensēt zaudējumus neparedzētajā situācijā, kā piemēram, ja notiek nelaimes gadījums. Tas jau ir ļoti svarīgi, tā kā automašīnu transportēšana viennozīmīgi jau ir vērtīgas preces piegāde.
Auto piegāde ārpus Latvijas ir ļoti birokrātiska, līdz ar to derētu pārliecināties, kad uzņēmums zina visas nianses saistībā ar šo punktu. Zvanot tieši uz servisu, kuram darbības nozare ir transporta pakalpojumi, Jūs varēsiet saņemt nepieciešamo informāciju par transportēšanas nosacījumiem, aptuvenajām pakalpojuma izmaksām, piegādes laiku un citu svarīgu informāciju, arī tos, kas saistīti ar Jūsu auto piegādi. Tieši pēc sarunas ar speciālistu Jus varēsiet gūt priekštatu gan par pašu pakalpojumu, gan tā izmaksām, kas tad palīdzēs izvairīties no kontaktiem ar apšaubāmiem pārvadātājiem kā arī pakalpojumu pārmaksāšanas.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *