KUR IEGŪT LABAS BALKONA MĒBELES TIEŠSAISTĒ?

Jebkura gaumīgi iekārtota interjera pamatakmens ir kvalitatīvas mēbeles. Mūsdienās nav vajadzības stundām ilgi pētīt un mēģināt sakombinēt dažādas mēbeles, lai tās iekļautos kopējā telpas atosferā, jo pēdējos gados aktuālas Skandināvu mēbeles, kas tiek veidotas pēc kopēja, askētiska dizaina, tās ir viegli saskaņot un iekļaujas lieliski jebkāda veida interjerā. Neatkarīgi no tā, vai nepieciešama ofisa mēbeles, bērnu mēbeles vai pat terases mēbeles, visu ērti un vienkārši var atrast mēbeļu salonā, kas piedāvā plaša spektra izvēles iespējas jebkurai telpai mājsaimniecībā vai darbā. Gaumīgi un mājīgi iekārtotas telpas vienmēr ir bijis produktivitātes un enerģijas avots – ne tikai darba vidē, bet arī mājās, vēloties atpūsties no ikdienas steigas.

Ienāc – https://kate.lv/katalogs/produkti/majai/divani/atputas-kresli/

KUR IEGĀDĀTIES OFISA MĒBELES?
Mēbeles birojam vai mājas ofisam ir jāizvēlas īpaši rūpīgi, lai telpā tiktu radīta radoša un produktīva atmosfēra, vienlaikus neaizmirstot par komfortu un darbinieku emocionālo ērtību atrodoties darba vietā. Jau sen ir zinātniski pierādījumi tam, ka darbinieku ražīgums ir saistīts ar apkārtējās vides atmosfēru, tādēļ mēbeļu un interjera priekšmetu izvēle ir īpaši atbildīgs un svarīgs process. Šīm mēbelēm ir jābūt ne tikai funkcionālām un komfortablām, bet arī, protams, kvalitatīvām, lai tās kalpotu atbilstoši mērķim un ātri nesalūztu vai nenolietotos. Arī ofisa mēbeles ar vien vairāk darba devēju mēģina piemeklēt populārajā “skandināvu stilā”. Skandināvu mēbeles ne tikai akcentē sevi telpā ar savu vienkāršo, bet ārkārtīgi funkcionālo izskatu, bet arī nosvērtību, kas uzreiz harmonizē visu telpu.

KAS JĀŅEM VĒRĀ IZVĒLOTIES BALKONA MĒBELES?
Ik vienam no mums gada siltākajos mēnešos patīk pavadīt laiku ārpus telpām – piemājas dārzā, lauku sētā vai pat balkonā, ja dzīvojat pilsētā. Dārza, terases un balkona mēbeles vasarās savas funkcijas pilda pa visiem simts procentiem, tādēļ ir svarīgi izvēlēties tās tieši tādas, kādas ir piemērotas izmantošanai ārus telpām. Noteikti nav jāsatraucas par izmēriem, jo šāda tipa mēbeles ir atrodamas piemērotas gan nelieliem balkoniem, gan lielām terasēm un dārziem. Noteikti nevajag aizmirst par piemērotu šāda veida mēbeļu kopšanu, jo ziemas periodā tās ir ieteicams apklāt, vai turēt iekštelpās, kur nav tik liels gaisa mitrums.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *