Privātais bērnudārzs ar baseinu

Bērna laišana dārziņā un arī pēc tam skolā, katram vecākam nozīmē ļoti daudz un arī tas ir īpašs brīdis. Pie mums pieteikumu pirmsskolas izglītības apmeklējumam vecāki steidz iesniegt jau pavisam drīz pēc bērna nākšanas pasaulē. Vecāki, nereti, mācību iestādi izvēlas jau pirms bērnu piedzimšanas. Lai pieteiktu atvasi rindā kādā pirmsskolas mācību iestādē, nepieciešams bērna personas kods. Daudzi vecāki izvēlas bērnu pieteikt gan valsts, gan pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs, jo šādi kļūst augstāka iespējamība bērnus palaist bērnudārzā jau pusotra vai divu gadu vecumā, kad vecākiem ir pilnvērtīgi jāatgriežas darbā. Privātajos bērnudārzos rinda var pienākt jau pēc pusotra gada, kas nav pārāk izplatīti valsts pii, kur vecākiem nākas gaidīt pat 3 un vairāk gadus, ja dārziņš ir liels un kalpo kā populāra opcija daudzu vecāku starpā.

KĀ PIERAKSTĪT BĒRNUS BĒRNUDĀRZĀ?

Daudziem jaunajiem vecākiem rodas jautājumi par to, kā bērnus var pierakstīt rindā bērnudārzā. Mūsdienās to ir iespējams izdarīt elektronski un nav jābrauc speciāli stāvēt garā rindā mācību iestādē, kā tas bija pirms gadiem divdesmit. Privātās PII uzņemšana rindā, nereti, ir jāsaskaņo ar iestādes vadību, kas vienmēr laipni visu pastāstīs un izskaidros, lai vecāki varētu vieglāk pieņemt lēmumu. Mūsu valstī bērnu uzņemšana privātā bērnudārzā visbiežāk pienāk pēc vidēji pusotra vai gandrīz diviem gadiem. Ļoti retos gadījumos rinda tik īsā laika posmā pienāk pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs. Privātais bērnudārzs ir maksas mācību iestāde, taču, ir pieejams pašvaldības līdzfinansējums, mācību maksas segšanai un arī to izmanto visi vecāki, kuru bērni apmeklē šāda veida mācību iestādes.

PELDĒŠANA BĒRNIEM UN ZĪDAIŅIEM MĀCĪBU IESTĀDĒ.

Viens no galvenajiem kritērijiem bērnudārza izvēlē, ir tā atrašanās tuvu mājām un vai vecāku darba vietai, bet nozīme arī ir tam, kāda veida pulciņus un aktivitātes bērnudārzs piedāvā. Nereti aktivitāšu sarakstā var būt matemātika, dziedāšanas nodarbības, svešvaloda un arī baseina apmeklējums. Kā jau zinām, peldēšana vai nodarbības ūdenī ir īpaši aktuālas un nepieciešamas jebkādā vecumā. Peldēšanas nodarbības bērniem un zīdaiņiem ir zināmas un pieprasītas, it sevišķi, ja tās vada pieredzējis speciālists. Baseini bērniem ir meklējami ne vien skolās, bet arī pirmsskolas izglītības iestādēs, pie tam, arī pašiem mazākajiem. Zīdaiņu peldināšana var būt nodarbība, ko savam mazulim grib nodrošināt daudzi vecāki un, ja šāda izdevība tiek nodrošināta jau tuvākajā bērnudārzā, tad ir opcija, ka vecāki izvēlēsies savam bērniņam tieši šo mācību iestādi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *