Mēbeles pēc pasūtījuma ir arvien populārākā izvēle

Brīdī, kad ir apmeklēts mēbeļu veikals, vispirms var likties, ka tieši šeit varētu būt tik vienkārši sameklēt to biroja mēbeles opciju, kas tad visvairāk Jums patiks. Šeit ir tik daudz dažādu opciju! Taču esot mēbeļu veikalā vien dažas minūtes, cilvēks apmulst – plauktam krāsa nav tāda kā vajag, bet krēsls ir bez riteņiem vai arī kājas nav metāliskas, savukārt galdi nemaz nebūs atbilstoši pieaugušam cilvēkam. Turklāt bieži vien šis nepiemērotais variants pie tam būs tikai vienīgajā variantā, vai arī nav tāda paša galda, tikai uz citu pusi. Šī iemesla dēļ daudzi izvēlās tādu lietu, kā mēbeļu projektēšana uz pasūtījumu. Tādā veidā, var cerēt, kad Mēbeļu projektēšana pēc Jūsu vēlmēm realizēs sen izsapņoto sapni par ideālo mājokli. Piemēram ir pieejamas dažādu stila kumodes internetā , kas pielāgosies dažādiem interjeriem.

Mēbeles pēc pasūtījuma un arī labākā materiāla piemeklēšana

Pat nav svarīgi, ko Jūs izvēlaties: mēbeļu izgatavošanu pēc pasūtījuma vai arī jau gatavas mēbeles, ko pārdod mēbeļu veikals. Jebkurā gadījumā vienmēr ir janovertē materiālu atbilstība tiesi pēc gataviem paraugiem veikalā vai arī pie meistara salonā. Ir vairāki nosacījumi, priekš tam, lai veiktu pareizu izvēli. Ja virtuves iekārtas vai arī citas mēbeles būs izgatavotas no MDF vai arī skaidu plātnes, pievērsiet īpašu uzmanību pārklājumam. Tas ne vienmēr ir no polimēra. Reizēm šī materiāla vietā tiks izmantota finieris vai arī plēve no papīra. Kvalitatīvs LSP ar labu lakas pārklājumu būs labāks par izturīgu, bet neizskatīgu papīru. Ārpuses galiem jābūt 2 milimetru plastikāta malai, kas nav tikai masīvkoka mēbeles. Un bez šaubām nozīmīgi, lai līme neizlīstu arā no malām. Reizēm ir pielietota parasta lente no papīra. Tomēr šis ir lēts variants, kas nekalpos ilglaicīgi. Dažreiz mēbeļu projektēšana pēc pasūtījuma paredz stiprinājumus, kas redzami, tā kā dizains tiek izstrādāts individuāli, un dažas tā īpašības neļauj slēpt tāda veida detaļas. Bet mebeļu dizaineris varētu piedomāt pie šīs lietas, gan, ja būs sūtītas virtuves iekārtas vai pat biroja mēbeles, taču īpaši, kad pienak brīdis, ka tiks sūtīta bērnistabas mēbeļu projektēšana.

Virtuves mēbeles – sameklē savu meistaru

Mēbeļu projektēšana vislabāk, lai ir sūtīta vietā, ko iesaka Jums zināmi cilvēki. Tiešām ir svarīgi, tomēr, lai mēbeļu projektēšana, mērīšana un uzstādīšana tomēr ir pilnībā ir izgatavotāja darbs. Atcerieties, ka mēbeles pēc pasūtijuma jau ir ilgs darbs. Uzmanīgi izvērtējiet solītos termiņus un esiet uzmanīgi ar tiem, kas apsola visu paveikt ļoti ātri, jo tad, droši vien, būs Jums pārdotas, piemēram, virtuves mēbeles, kuras nemaz nav izgatavotas pēc Jūsu pasūtījuma, bet ir atrastas jau gatavās. Atseraties par sadarbības līgumu, kur būs atrunātas pilnīgi visas saistības un apņemšanās. Izskatiet jau gatavās biroja mēbeles un cita veida mēbeles, ko ir ražojis izvēlētais uzņēmums. Nebūs svarīgi, vai arī Jūs atbalstāt pašmāju uzņēmumus un izvēlaties Latvijā ražotas mēbeles, piemēram, pasūtat citur, nozīmīgākais jau ir profesionālisms, klientu atsauksmes un darba kvalitāte. Izvēloties mēbeles pēc pasūtījuma, pirmkārt jau ir javērš uzmanība interneta atsauksmēm. Tām ir jābūt, vismaz vienai. Aplūkojiet, kāds ir mājas lapa un pats mēbeļu veikals. Gadījumā ja uzņēmums kā arī mājas lapa darbojas jau gadus desmit, tad šim uzņēmumam nebūs rentabli mānīt klientus vai, piemēram, pārdot sliktas kvalitātes virtuves mēbeles vai biroja mēbeles. Ir arī iespējams, ka pats šis ražotājs sniedz augstas klases darbus, jo tas ir ilggadējs tirgus dalībnieks. Pasūtot masīvkoka mēbeles un arī ekonomiskākā varianta mēbeles, vienmēr lasiet Līgumu, tā kā šis dokuments ir Jūsu garants padarītajiem darbiem. Pārrunājiet katru detaļu, sākot ar uzmērīšanu un tad beidzot ar montāžu un atvešanu uz objektu. Nevajag steigties un sūtīt visu uzreiz, pārbaudiet, kādā veidā strādā serviss. Iebūvējamie skapji būs lētākais veids kvalitātes pārbaudē. Un pēc tam sūtiet virtuves mēbeles vai biroja mēbeles.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *