Izmanto savu iespēju laimēt!

Totalizators šobrīd kļūst pazīstams arvien lielākai sabiedrības daļai, jo tas ir veids, kā sporta cienītāji var iegūt patīkamus laimestus.

Atliek tikai izvēlēties kādu no piedāvātajiem likmju veidiem, lai pielāgotu to savām prognozēm un iegūtu vērtīgus laimestus. Totalizators ir domāts tikai pilngadīgām personām, tāpēc tie, kuriem ir mazāk kā 18 gadi, var pat nelasīt tālāk piedāvāto informāciju, jo izmēģināt visas iespējas tāpat nevarēs. Katrs iznākums ir svarīgs, tādēļ ir jāseko līdzi tam, vai spēle netiek atcelta, pārcelta vai kas tamlīdzīgs. Ir arī citi īpaši noteikumi katram sporta veidam, piemēram, hokejā veiktajām likmēm par rezultatīvāko spēlētāju tiek ņemti vērā arī papildlaikā gūtie vārti, tomēr, ja gadās sekmīgi vārti arī pēcspēles sērijā, tie vairs netiek ieskaitīti. Tādēļ vien ir svarīgi no sākuma pārbaudīt katru sīkumu, lai nekļūdītos un neradītu nepatīkamas situācijas. Skaidrs, ka totalizators ir piemērots tiem, kas ir spējīgi atbilstoši rīkoties ar savu naudu, neietekmējot savu finansiālo stāvokli.

Katru noteikti interesē tieši tas, kādas summas iespējams izmantot, lai iegādātos kādu kuponu un veiktu likmi. Tāpēc ir jāteic, ka minimālā kupona summa ir 0,10 Eur, tomēr, lai kādu summu Tu izraudzītos, tai jābūt noapaļotai līdz simtdaļai. Tālāk jāiegaumē, ka minimālā summa, ko vari iemaksāt savā spēles kontā, ir 10 Eur. Runājot par dažāda tipa likmēm, jāpiebilst, ka tiem, kas vēlas uzreiz izteikt vairākas prognozes, noteikti patiks sistēmas likme, kas ļauj apvienot pat 4 likmes. Tas ir izdevīgi arī tādēļ, ka laimests tiek gūts arī tad, ja precīzi uzminēts tikai viena notikuma rezultāts. Pretēji ir ar kombinēto likmi, jo tās izvēles gadījumā ir jābūt izpildītām visām prognozēm, lai Tu iegūtu balvu. Protams, ka visinteresantākā lieta ir tieši laimesti, kas tiek izmaksāti uzreiz pēc rezultātu noskaidrošanas, ja vien nepārsniedz 720 Eur. Lielākā laimesta summa jebkurā situācijā ir 15000 Eur.

Izmanto savas zināšanas un kaislību pret sportu, jo ikviens var iegūt kādu patīkamu un noderīgu pārsteigumu!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *