Telts noma lieliskai atpūtai

Cik fantastiski, ja ir iespēja izbaudīt laiku kopā ar draugiem, radiem vai darba kolēģiem, atrodoties kaut kur ārā. Šādu pasākumu rīkošanā var noderēt telts noma!

Telts noma ir labākais risinājums, ja ārā ir silts laiks un vēlaties sarīkot neaizmirstamas svinības. Tā ļaus ikvienam paglābties no nepatīkamiem laikapstākļiem, kā arī ļaus paslēpties no saules, ja būs pārāk karsts. Katra no tām veidota no kvalitatīva un izturīga materiāla, tāpēc nebūs jābaidās, ka tā pēc laika sabruks. Piedāvājumā ir dažāda izmēra (9 līdz 1500 m2) teltis un nojumes, kas ļaus tās pielāgot lielākam vai mazākam viesu skaitam. Telts noma dos vairāk laika citām organizatoriskām nodarbēm, jo darbinieki piegādās to uz konkrēto vietu, uzstādīs un pēc pasākuma arī demontēs, lai Jums pašiem nebūtu jātērē savu spēku. Ņemot vērā Jūsu ieplānotā pasākuma būtību, būs vieglāk izplānot, cik liela telts būs nepieciešama. Tās spēj apmierināt jebkura klienta vēlmes, jo to garums un platums ir tiešām iespaidīgs, lai pietiktu pat vairākiem simtiem cilvēku.

Tomēr tās nav domātas tikai kāzām, sporta spēlēm vai izlaiduma svinībām. Telts noma būs saprātīga izvēle, ja gribēsi piedalīties gadatirgos vai citos pasākumos, kur nepieciešams pasargāt prezentācijas materiālus vai jebko citu.Lai visa plānošana būtu tā vērta un viss izdotos nevainojami, piedāvājumā ir arī papildu aprīkojums, lai telts izskatītos vairāk kā satriecoši. Pilnīgai komforta nodrošināšanai pieejami arī galdi, krēsli, dažādi paklāji un pat saliekamas skatuves.  Tā kā visi parasti cenšas noskaidrot, kāds pasākuma dienā būs laiks, iespējams tam pielāgot arī telti. Izvēlies stikla, plastikāta sienas vai vienkāršu nojumi, viss atkarīgs no laikapstākļiem. Tev tikai jāizdara izvēle, pārējais tiks īstenots Tavā vietā, nebūs vairs jāuztraucas par lietu, vēju vai to, ka visiem pietrūks vietas!

Tev ir izdevība noteikt arī to, vai telts būs aprīkota ardurvīm un logiem – viss ir Tavās rokās!Iespējams visu patstāvīgi izvēlēties, pārējo paveiks profesionāļi, sagatavojot telts komplektu tieši Tev!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *